Caută
Close this search box.

Ciolacu: O să rup lanţul foştilor preşedinţi PSD care şi-au făcut partid

marcel ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Târgovişte, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor, că va „rupe lanţul” de foşti preşedinţi ai formaţiunii care şi-au făcut partid, spunând că dacă va pleca din PSD se va duce acasă.

„O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. Am început o carieră politică în PSD, din PSD o să plec acasă. Sper ca şi la nivel naţional, viitorul preşedinte al TSD – şi vă rog să aveţi grijă pe cine o să alegeţi (…) – să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoare şi să miroase oportunităţile. Aşa au considerat ei”, a afirmat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că nu o să aibă „această frustrare”, referindu-se la foşti preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, precum Victor Ponta, Viorica Dăncilă sau Liviu Dragnea.

„Am zis tinerilor că voi întrerupe (…) acest lanţ al foştilor preşedinţi PSD. Eu nu o să am această frustrare. O să mă duc acasă, dacă colegii consideră acest lucru. Nu pot merge în zona penibilului”, a spus Ciolacu la conferinţa de presă ce a avut loc după alegerile din TSD Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri