Caută
Close this search box.

Ciucă laudă performanţele remarcabile ale olimpicilor români la concursul internaţional de lingvistică 2022

Premierul Nicolae Ciucă felicită elevii, profesorii şi coordonatorii pentru performanţeleremarcabile obţinute de lotul României la Olimpiada Internaţională de Lingvistică 2022.

„Împreună cu tinerii din loturile celorlalte discipline de studiu care au scris recent poveşti de succes arată că învăţământul românesc performează şi are un frumos viitor.

Mult succes în continuare! Suntem mândri de voi”, a transmis, vineri, premierul printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a remarcat, pe aceeaşi reţea de socializare, palmaresul lotului României la această competiţie: o medalie de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz, potrivit Agerpres.

El le-a adresat felicitări elevilor: Mihai-Alexandru Bratu, de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu (medalie de aur), Vlad-Ştefan Oros, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara (medalie de argint), Nicoleta Dobrică, de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti (medalie de bronz), Rareş Polenciuc, de la Colegiul Naţional „Roman Vodă” din Roman.

FOTO: Antena3

De asemenea, Cîmpeanu i-a felicitat pe profesorii coordonatori Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din Bucureşti) şi Paul Helmer (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri