Caută
Close this search box.

Conturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice au fost piratate

armata britanică

Conturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice au fost piratate, iar pe acesta din urmă au fost postate clipuri cu reclame la criptomonede şi imagini cu Elon Musk, a anunţat ministerul britanc al Apărării.

”O anchetă a fost deschisă. Armata ia securitatea informaţiei foarte în serios şisuntem pe cale să rezolvăm problema”, a anunţat duminică, pe Twitter ministerul, adăugând că ”atât timp cât ancheta nu s-a încheiat, ar fi prematur să comentăm”.

Clipuri cu cripromonede şi imagini cu omul de afaceri Elon Musk au fost postate pe canalul YouTube al armatei britanice, iar pe contul de Twitter al aacesteia au fost repostate mesage prvind NFT (”non-fungible token”).

NFT este un format numeric care permite asocierea unui obiect virtual (imagine, animaţie, video, piesă muzicală) un certificat de autenticitate înregistrat pe un ”blockchain”, tehnologia de la baza cripromonedelor, conform News.ro.

Armata britanică că a prezentat scuze pe Twitter pentru o ”întrerupere temporară” a conţinuturilor sale şi a anunţat o reluare a serviciului normal.

”Vom efectua o anchetă completă şi vom trage concluziile din acst incident”, a anunţat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri