Caută
Close this search box.

De ce a murit, de fapt, Ivana Trump? Ce au descoperit medicii pe corpul ei

Așa cum MagnaNerws a anuțat la momentul potrivit, Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit în urmă cu două zile, la vârsta de 73 de ani, fiind găsită fără suflare în apartamentul ei din Manhattan. Aceasta este mama a trei dintre copiii fostului președinte: Donald jr., Ivanka și Eric Trump.

După efectuarea autopsiei, medicii au relatat că prima soţie a fostului preşedinte al Statelor Unite a suferit răni în urma căderii pe scări, a relatat ABC.

Ivana Maria Zelnickova, un fost model născut în Cehoslovacia acum 73 de ani, a murit pe 14 iulie. Trupul său fără viaţă a fost găsit întins pe scările apartamentului în care locuia în Manhattan, pe strada 64, chiar vizavi de Central Park.

Femeia mâncase, mai devreme, într-un restaurant italian unde era clientă obişnuită. La început, cauza morţii a fost pusă pe seama unui stop cardiac sau a unei boli, deşi angajaţii restaurantului în care mâncase au spus că în acea seară a apărut la fel de sănătoasă ca întotdeauna.
Un prieten al femeii dezvăluise pentru New York Post că Ivana acuzase recent probleme de mers: „Mi-a spus că are dureri în picioare şi nici măcar nu a putut să iasă”. Când a fost sfătuită să meargă la medic, a răspuns: „Nu, urăsc să merg la doctor. Mă îmbolnăvesc mai mult când merg acolo”.

Donald Trump, despre Ivana: ”O femeie minunată, frumoasă și uimitoare”

Într-o declarație pe platforma sa, Truth Social, Donald Trump o evocă pe Ivana ca fiind o „femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr, Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea”, a scris Donald Trump.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, o sportivă de clasă mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie. vana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a venit în această țară. Ea și-a învățat copiii ce înseamnă curajul și tenacitatea, compasiunea și determinare. Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa”, mai spune familia”, a declarat familia Trump într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri