Caută
Close this search box.

La 4 zile după nuntă, un bărbat și-a ucis soția când a aflat de ce boală suferea

Un bărbat și-a ucis soția la patru zile după nuntă și i-a îndesat cadavrul într-o valiză, după ce ea i-a mărturisit că are tulburare bipolară și că vrea să divorțeze.

Trupul britanicei Dawn Walker, de 52 de ani, a fost găsit pe un câmp la patru zile după ce s-a căsătorit cu Thomas Nutt, de 45 de ani, potrivit instanței de judecată.

Femeia a fost văzută ultima dată în seara nunții, pe 27 octombrie 2021, relatează The Independent, potrivit Digi24.

Juraților li s-au arătat imagini surprinse de camera de supraveghere cu Nutt, care susține că este nevinovat, cărând o valiză mare din spatele casei sale până în tufișurile din apropiere, exact când un ofițer de poliție a venit la ușă pentru a face verificări, după ce inculpatul își dăduse soția dispărută.

Nutt a sunat la poliție pe 31 octombrie și a anunțat că soția lui a dispărut de acasă, din Shirley Grove, Lightcliffe, lângă Halifax, în dimineața respectivă. Procurorul a spus că „realitatea dură” este că inculpatul „știa perfect că trupul ei zăcea mort într-un dulap din casa conjugală”.

„Știa că ea era acolo, pentru că el o omorâse și i-a pus corpul acolo, înainte de a-l îndesa într-o valiză, de a-i fractura oasele pentru a-și atinge acest obiectiv, după care a dus valiza într-un loc în care i-a aruncat corpul”, a declarat în timpul procesului procurorul Alistair MacDonald.

Ulterior, Nutt s-a dus la o secție de poliție și le-a spus ofițerilor că el și soția lui au fost într-o lună de miere de două zile cu rulota.

„Ne-am întors și ea mi-a spus că este bipolară și depresivă și vrea să divorțeze. A zis că o să mă bage în închisoare, pentru că am încercat să o violez și să o agresez. A început să țipe și am lovit-o peste față și i-am pus brațul în jurul gâtului”, le-a spus el polițiștilor.

Procurorul MacDonald a spus juriului că Nutt a recunoscut uciderea soției sale, dar spune că „nu a intenționat să-i provoace rău cu adevărat”.

Dar acuzarea spune că acesta este vinovat de crimă și a mințit că a dus-o pe soția lui în „luna de miere” de 2 zile,când, de fapt,nu fuseseră nicăieri împreună.Procesul este în plină desfășurare.

Înainte de a se căsători, cei doi au avut o relație de câțiva ani. Vecinii spun că se certau des, iar el chiar a fost arestat la un moment dat pentru că a agresat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri