Caută
Close this search box.

Mai mulţi bătrâni internaţi în trei azile din Sectorul 6 al Capitalei, lăsaţi fără bani şi bunuri de angajaţi ai centrelor

Zile de teroare pentru 10 bătrâni care erau îngrijiți în două cămine private din Bucureşti. Trei angajaţi şi administratorul căminelor i-au chinuit pentru a le lua şi ultimii bani pe care îi aveau. Polițiștii au făcut verificări și au formulat acuzații grave la adresa celor 4: lipsire de libertate, purtare abuzivă, tâlhărie şi şantaj. Toți sunt acum în arest preventiv, transmite TVR Info.

Trei femei și un bărbat, cu vârste între 25 și 46 de ani, au intrat în vizorul polițiștilor. Este vorba despre administratorul unei firme care avea două cămine de bătrâni din Capitală și 3 dintre angajați.

Toți patru au fost reținuți și sunt acuzați că au terorizat 10 bătrâni care se aflau în grija lor, pentru a-i face să le transfere economiile.

În acest caz, polițiștii au început cercetările încă din luna martie.

Ancheta a durat aproape 4 luni, la capătul cărora polițiștii au decis să rețină 4 dintre cele 7 persoane aflate în vizor.

Judecătorii au hotărât apoi ca acestea să rămână în arest în următoarea lună.

Opt din cei 10 bătrâni care ar fi fost agresați de angajații centrelor au fost preluați de Direcția de protecție socială.

Reprezentanţii căminelor nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri