Caută
Close this search box.

Neluţu Varga vrea să-i dea afară de la CFR Cluj pe Dan Petrescu şi toată conducerea clubului

dan petrescu

Neluţu Varga este foarte supărat pe Dan Petrescu. El face revoluţie la CFR Cluj, după eliminarea ruşinoasă din primul tur preliminar al Champions League, cu Pyunik Erevan.

CFR Cluj va juca în preliminariile Conference League, cu o echipă din Andora, despre care nimeni nu a auzit nimic. Neluţu Varga vrea să facă o curăţenie totală la club, fiind vizate conducerea clubului şi banca tehnică.

Pe lista neagră sunt Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir. Singurul care ar putea să scape de epurare ar fi Cristi Balaj, care ocupă postul de preşedinte al campioanei României din sezonul trecut.

Neluţu Varga l-ar dori pe Mirel Rădoi la CFR Cluj, dar se pare că acesta ar fi refuzat oferta patronului echipei campioane.

Pentru a-l da afară pe Dan Petrescu, Neluţu Varga trebuie să bage adânc mâna în buzunar, conform Fanatik. Patronul lui CFR Cluj ar urma să-i plătească 500.000 de euro clauză de reziliere, echivalentul salariului tehnicianului pe aproape două sezoane.

Varga a pus presiune pe Dan Petrescu încă înaintea meciului de aseară. După 0-0 în turul din Armenia, CFR Cluj a pierdut Supercupa României, 1-2, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dan Petrescu a absentat la festivitatea de premiere de la Supercupa României. În urma eşecului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Neluţu Varga l-a sunat imediat după finalul meciului.

“Nu se poate așa ceva! Ți-am făcut toate poftele, ți-am adus ce jucători ai vrut, am investit în transferuri și noi ne prezentăm așa! Suntem la un pas să ratăm dubla cu armenii. Treziți-vă”, ar fi fost mesajul pe care Neluţu Varga i l-a transmis lui Dan Petrescu.

CFR Cluj spera să ajungă măcar în play-off-ul Ligii Campionilor, la un pas de marele jackpot, de 15.640.000 de euro, pentru calificarea în faza grupelor.

Şi o eliminare în acea fază era o adevărată gură de oxigen, pentru că premiul de consolare în cazul unei eliminări era de 5.000.000 de euro, la care să mai adăugau încă 3.630.000 de euro, bonusul pentru calificarea în grupele Europa League.

La finalul anului trecut, CFR Cluj înregistra datorii record, cifrate la aproximativ 26.280.000 euro. Din acest motiv, ardelenii sperau că play-off-ul Ligii Campionilor putea să mai aşeze lucrurile la capitolul datorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri