Caută
Close this search box.

Petre Daea a vizitat sistemele de irigaţii de pe malul Prutului

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat, duminică, staţia de pompare a apei din localitatea Stânca, dar şi sistemele de irigaţii din localităţile de pe malul Prutului din judeţul Botoşani, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Doina Federovici.

Daea, care a fost însoţit de directorul general al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, Cornel Popa, s-a întâlnit cu fermierii din zonă, cu care a discutat despre necesitatea dezvoltării investiţiilor în irigaţii, relatează Agerpres.

„Discuţiile în teren au vizat continuarea investiţiilor pe partea de irigaţii şi pierderile provocate de seceta severă”, a afirmat Federovici.

Petre Daea, la Botoşani
Foto: Facebook

De asemenea, ministrul Agriculturii a dat asigurări că va susţine extinderea Sistemului Antigrindină din judeţ cu încă patru puncte de lansare, care să acopere cea mai importantă zonă de cultură a porumbului din Botoşani. Lunca Prutului. Astfel, judeţul Botoşani va beneficia de 14 puncte de lansare a rachetelor antigrindină, care vor acoperi întreaga zonă de cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri