Caută
Close this search box.

Preşedintele Joe Biden a avut cancer de piele, înainte să preia mandatul de la Casa Albă

joe biden

Președintele Joe Biden a declarat că are cancer, forțând Biroul de presă de la Casa Albă să clarifice rapid că se referea la tratamentul pentru cancerul de piele, pe care l-a avut înainte de a prelua mandatul, anul trecut.

Remarca a părut inițial a fi un anunț uimitor, privind sănătatea sa, în timpul unui discurs despre încălzirea globală, în care a descris emisiile de la rafinăriile de petrol din apropierea casei sale din copilărie, din Claymont, Delaware.

„De aceea, eu și al naibii de mulți alți oameni (n.r.: a hell of a more other people) cu care am crescut avem cancer și de ce pentru cea mai lungă perioadă Delaware a avut cea mai mare rată de cancer din țară”, a spus Biden.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, a răspuns pentru The Post, la un tweet al editorialistului de la Washington Post, Glenn Kessler, care a remarcat că Biden avea „cancer de piele fără melanom”, înainte de a-și prelua funcția.

Nu este clar de ce Biden a ales să folosească timpul prezent, pentru a-și descrie experiența sa cu cancerul.

Cancerul de piele este extrem de frecvent, în special în rândul adulților în vârstă, care nu au folosit cremele de protecție solară în tinerețe și, în general, nu pune viața în pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri