Caută
Close this search box.

Radu Oprea a fost înlocuit de la şefia PSD Ploieşti

Senatorul Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD, a fost înlocuit luni de la conducerea PSD Ploieşti, şefia organizaţiei fiind preluată de senatoarea Laura Moagher.

În cadrul Biroului Politic Judeţean (BPJ) al partidului s-a decis revitalizarea organizaţiei PSD Ploieşti.

„O altă temă abordată în cadrul întrunirii de astăzi a fost cea a revitalizării filialei PSD Ploieşti, fiind decisă, cu largă majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Moagher în fruntea organizaţiei locale, luându-se în calcul întreaga sa activitate în cadrul partidului”, potrivit comunicatului de presă al PSD Prahova.

Conducerea interimară a PSD Ploieşti era asigurată de circa doi ani de Radu Oprea.

„Mulţumesc colegilor mei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, o să continui politicile de stânga, corect şi permanent, luptând pentru o administraţie eficientă, dedicată cetăţeanului.

Îi asigur pe toţi membrii de partid, PSD-işti, că voi face tot ceea ce ţine de mine să îi reprezint cu onoare şi să-mi pun toate energiile în slujba oamenilor, aşa cum am făcut pe parcursul întregii mele cariere profesionale şi ca politician ştiu ce înseamnă munca şi respectul faţă de semeni, am luptat mereu să ofer oamenilor de lângă mine încredere şi respect, iar asta se realizează cu oameni şi pentru oameni.

Totdeauna am fost om de echipă, voi rămâne om de echipă, numai aşa vom reuşi să ne realizăm obiectivele, având capacitatea şi discernământul, numai aşa vom rămâne o echipă competitivă”, a scris Moagher pe contul său de Facebook.

BPJ i-a solicitat demisia din partid consilierului municipal George Botez, cerându-i-se ca la următoarea şedinţă să ofere explicaţii cu privire la ieşirile sale publice din ultima perioadă şi poziţionările sale politice în dezacord cu restul organizaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri