Caută
Close this search box.

Rapid vrea să ridice o sală polivalentă la Baza Pro Rapid

mugur bolohan

Mugur Bolohan, responsabil S.C. Rapid Bucureşti, plănuiește să construiască o sală polivalentă, la Baza Pro Rapid.

Baza construită de George Copos, la sugestia lui Mircea Lucescu, a revenit în administrarea clubului sportiv.

S.C. Rapid este societatea care gestionează restul secţiilor sportive, în afară de echipele de fotbal, care sunt societate separată.

Echipa de handbal feminin a Rapidului s-a mişcat mai repede decât se aşteptau cei de la S.C. Rapid. Giuleștencele au câștigat titlul în Liga Florilor, după ce le-au detronat pe Cristina Neagu și compania, de la CSM Bucureşti.

Între timp, și echipa de fotbal lucrează pentru un an la înălțime. Adi Mutu și compania au primit vestea cea mare: Victor Angelescu și Dan Șucu au plătit datoria către Julio Cesar, astfel că Săpunaru se poate gândi liniștit la lupta pentru play-off.

Mugur Bolohan a dezvăluit planul unei săli polivalente, care ar putea fi ridicată în Baza Pro Rapid.

„(Centenarul – n.r.) Este un moment foarte important. Așteptam cu nerăbdare, am început drumul Împreună spre 100, așa se întitulează toată campania asta. Știți bine că echipa de fotbal e echipă privată, e alt club, dar împreună cu ei CS Rapid încearcă să vină cu ceva pentru fiecare rapidist, fiecare fan al nostru, care gândește și suferă pentru Rapid trebuie să simtă că se pregătește o sărbătoare.

Eu, ca director adjunct sportiv, încercăm prin niște rezultate foarte bune la care lucrăm… Deja am furat startul cu echipa de handbal, nu ne-am așteptat nici noi. Știam că o să ne batem acolo, sus, dar pentru că am putut am câstigat și sunt foarte bucuros de treaba asta. E un proiect care a început acum 5 ani împreună cu Bogdan Vasiliu. Între timp el a și ajuns directorul clubului. Împreună cu doamna Vali Ionescu… am început proiectul pas cu pas, am promovat echipa, am făcut un rezultat bun, am scapăt de retrogradare, am mers către performanță”, a spus Mugur Bolohan, adăugând:

„Acum avem la fiecare echipă, la fiecare secție câte un manager important și vrem să urcăm și baschetul, și voleiul, și polo-ul, toate să fie cu rezultate remarcabile. La Rapid încercăm să construim și nu o să vrem să desființăm niciodată ceva care merge. Momentan nu se face nicio extindere a clubului, vedem ce va fi la anul”, explică Bolohan.

Mugur Bolohan, pentru PlaySport:

„Sala e mică, e într-un proces de refacere. Nu știu dacă putem să facem mai multe locuri, e greu să tragi de pereții ăia, să o faci mai mare. Dar, înainte să vin la emisiune, am participat la o discuție, pentru că tot am preluat baza Pro Rapid și ne gândim ce să facem cu ea, să o redăm sportului. Și ne gândeam și am întrebat pe cineva dacă nu e posibil să construim acolo o sală polivalentă. E un plan, un gând, am întrebat cam cât durează, cam cum se face, cam cât costă.

Sunt niște calcule, nu poți să o faci peste noapte, dar vrem. E cam mică sala noastră, pentru că nu poți să joci Champions League acolo, o să trebuiască să mergem la Polivelenta sau în altă parte. Așa că ne gândim să construim ceva al nostru. Cum avem stadionul nou, sala renovată, cum avem bazinul de înot, pe care l-am refăcut cu sprijinul CNI, dar încercam să redăm ceva sportului și să rămână ceva. Pentru suporterul nostru e foarte important să joci în sala ta, daca e posibil. Vedem ce hotărâri vor lua și cei din Minister”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri