Caută
Close this search box.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, vrea să concesioneze aqua parcul din Parcul Pantelimon

robert negoiţă

Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiţă, vrea să concesioneze aqua parcul din Parcul Pantelimon, pe 35 de ani, cu posibilitate de prelungire pe 1 an, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sector 3.

Delegarea ar urma să se facă prin licitație. Cine va câștiga va administra și exploata complexul acvatic.

Un bazin minuscul, în care vine foarte multă apă
Aşa ceva nu poate fi funcţional: un bazin minuscul, în care ajunge foarte multă apă.

Consilierii locali nu au aprobat astăzi proiectul, la propunerea PNL fiind luată decizia de discutare a proiectului într-o altă ședință, după clarificarea mai multor lucruri.

MagnaNews.ro a fost la faţa locului şi a constatat, aşa cum se vede şi în foto, că Robert Negoiţă a făcut un aqua park care nu poate funcţiona. Arhitectura complexă a tuburilor aruncă apă într-un bazinaş mult prea mic, care s-ar umple în foarte puţin timp.

Soluţia ar fi ca debitul admisibil al apei evacuate din acest miniştrand ilogic să fie foarte mare, dar aceasta ar crea probleme celor care s-ar afla în ştrand, care ar fi aspiraţi de curentul de apă puternic spre grila de evacuare.

MagnaNews.ro a relaţionat cu cetăţenii Sectorului 3, care treceau prin zonă. Cum se observă, poza realizată de HotNews este făcută de pe o poziţie înaltă. Aceasta este dintr-o clădire de tip mall, aflată în construcţie, tot în Parcul Pantelimon.

Comentariile cetăţenilor:

Aqua park-ul a făcut „la mişto”, ca să justifice construcţia dezvoltării imobiliare.

Consilierii locali au aprobat însă azi o nouă majorare de preț, pentru modernizarea Parcului Pantelimon și a complexului acvatic, de la 142 de milioane de lei, la 162 de milioane de lei.

În anul 2018, când s-a început proiectul, prețul era de 112 milioane de lei. Promisiunea electorală făcută atunci cetăţenilor din Sectorul 3 era că vor avea un parc modern, în care vor avea pentru relacsare un aqua park.

Deocamdată, au mizerie şi Parcul Pantelimon este părăginit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri