Caută
Close this search box.

Şi conturile Revolut încep să fie poprite de ANAF

revolut

Şi conturile Revolut pot fi supuse popririi. Justiția din România a decis astfel, în două dosare ale unor clienți cu datorii la alte instituții bancare. Cele două decizii sunt o premieră în România.

Cea mai populară aplicație financiară din România, Revolut, se promovează ca un sistem care te ajută să administrezi tot ce ține de bani. Prin Revolut se pot face transferuri rapide, economii, investiții în acțiuni, aur sau criptomonede, se pot rezerva bilete de avion sau vacanțe.

În România, Revolut are peste 2 milioane de clienți. Conturile Revolut sunt greu de verificat de către autorități și aproape imposibil de executat, scrie Ziare.com.

ANAF a luat în vizor banii păstrați de români în conturile Revolut, dar și băncile care încearcă să-și recupereze banii pierduți în urma unor credite neperformante.

În România, conturile Revolut în lei sunt depozitate la Libra Internet Bank, în urma unui parteneriat semnat între cele două instituții, în anul 2020.

La sfârșitul anului trecut, o companie de executări silite a chemat în instanță civilă Libra Bank, solicitând instituirea popririi pe conturile a doi clienți asupra cărora Banca Comercială Română avea decizii definitive de executare silită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri