Caută
Close this search box.

Tanczos Barna, despre declarațiile rasiste ale lui Viktor Orban: Nu comentez

tanczos barna

Ministrul Mediului Tanczos Barna, lider UDMR, a refuzat marți să comenteze declarațiile rasiste și anti-UE ale premierului maghiar Viktor Orban făcute la Școala de vară de la Băile Tușnad.

Tanczos a precizat că a participat la reuniunea de la Tușnad ca invitat. „Au fost discuții separate de celelalte discuții. (…) Am participat ca invitat, pe partea de mediu”, a spus ministrul UDMR.

„Vor reacționa toate persoanele care vor să reacționeze. Nu comentez în nici un fel”, a spus ministrul UDMR, la Digi24, întrebat despre declarațiile premierului maghiar.

La insistența moderatorului, Tanczos Barna a spus că e punctul său de vedere „personal” și că nu comentează și nu dă „sfaturi”.

De asemenea, întrebat dacă s-a discutat în coaliție subiectul, acesta a spus că nu a fost la ultima ședință de coaliție care a avut loc luni.

„Nu pot să dau eu sfaturi ministrului (n.red de externe). Nu am fost la ultima ședință de coaliție. Nu comentez în nici un fel, nu le comentez. Toate persoanele care trebuie să reacționeze vor reacționa”, a spus Tanczos.

Liderul UDMR a precizat că a fost prezent la lucrările Școlii de vară de la Băile Tușnad, dar că „au fost discuții separate de celelalte discuții.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri