Caută
Close this search box.

Bărbatul cu trotineta, care a atacat două femei în Bucureşti, a fost arestat preventiv

trotineta

Bărbatul care a rănit zilele trecute cu un obiect tăietor-înţepător două femei în centrul Capitalei, în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică, a fost arestat preventiv.

După ce au fost sesizaţi de cele două victime, poliţiştii au demarat verificări pentru identificarea agresorului. Ulterior, bărbatul a fost reţinut. Vineri, instanţa a decis arestarea acestuia pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe, anunţă DGPMB.

Pe 17 august, în jurul orei 21.25, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După aproximativ 10 minute, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de o altă femeie despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri