Caută
Close this search box.

Ciolacu: Înţeleg că partenerii noştri de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat la sediul partidulu că ”partenerii de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila”, referitor la subiectul crizei din energie şi a acuzat ”marea guvernare de dreapta, cu primii-miniştri, că a făcut o o tâmpenie”, iar marea liberalizare a energiei de fapt a creat şmecheri din nou, în energie şi speculaţie pe piaţă.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că nu se va rupe coaliţia. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, ca reacţie la afirmaţia liderului PSD, Marcel Ciolacu, că ”partenerii de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila”.

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a declarat pentru News.ro că zvonul auzit de preşedintele PSD nu există şi că la Sinaia, discuţiile pe energie au fost unele tehnice şi au vizat posibilităţile de a găsi soluţii aplicabile, până la 1 septembrie, care să protejeze atât consumatorii casnici cât şi companiile.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat că i se părea firesc ca preşedintele PSD să dea un telefon la Nicolae Ciucă, lui Lucian Bode sau lui, şi să îi întrebe.

El a mai afirmat că numele lui Sorin Grindeanu nu a fost rostit în două zile deloc la Sinaia, numele lui Marcel Ciolacu, doar în perspectiva parteneriatului asumat cu PSD şi numele ministrului Alexandru Rafila, strict în perspectiva spitalelor care sunt finanţate prin PNRR.

”Nu am vrut să vin aici cu un joc politic. Înţeleg că partenerii noştri de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila. Nu am nicio problemă, pentru că nu facem balet, totuşi, politica înseamnă mai mult decât un sport alb şi uşor, dar adevărul este unul singur, politica în Energie o face Ministerul Energiei”, a spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri