Caută
Close this search box.

DNA, anchetă de amploare la Poşta Română

dna

Procurorii DNA derulează o anchetă de amploare la Poșta Română, care vizează contracte de prestări servicii încheiate de companie, în ultimii doi ani. Cercetările au pornit de la un raport al Curții de Conturi.

Ancheta penală vizează mai multe contracte de achiziții, state de plată pentru o serie de persoane, dar și un contract de credit încheiat cu Eximbank.

De asemenea, sunt verificate documentele pentru deplasările în străinătate în ultimii doi ani ale directorului general al Poștei Române, Florin Valentin Ștefan, consilierilor acestuia și ale directorilor sucursalelor regionale.

DNA a instrumentat deja 9 dosare în legătură cu Poșta Română, dintre care unele au fost soldate cu condamnări.

Poșta Română anunță că Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut o serie de documente de la companie, unele vechi de peste 30 de ani.

„Operatorul național de servicii poștale a primit o solicitare de documente din partea Direcției Naționale Anticorupție, toate cu circuit intern, pe care le vom transmite instituției solicitante.

Compania își respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi gestionează cu atenție și seriozitate toate proiectele pe care le realizează.

Totodată, Poşta Română colaborează cu orice autoritate de control abilitată şi este deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa”, se arată într-un comunicat de presă al Poștei, citat de G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri