Caută
Close this search box.

Medvedev, avertisment pentru Europa:: Trageţi-i la răspundere pe inculţii voştri!

medvedev

Dmitri Medvedev a transmis un avertisment europenilor și totodată le-a recomandat acestora să ceară socoteală autorităților pentru sancțiunile impuse Rusiei.

Într-o postare pe canalul său de Telegram, omul lui Vladimir Putin le recomandă cetățenilor din statele membre ale UE să tragă la răspundere autoritățile pentru sancțiunile impuse împotriva Rusiei.

Oficialul rus spune că toate aceste sancțiuni le-au adus numeroase prejudicii europenilor, iar populația din UE nu dorește să rupă complet legăturile cu Rusia, în pofida tensiunilor actuale, relatează Capital, citând Rador.

El a făcut referire la cetățenii din Polonia, dar și Finlanda, care, în opinia sa, nu și-ar dori să se apropie de NATO.

„În mod special fac progrese deosebite în acest sens balticii săraci, polonezii desfrânaţi și finlandezii care fug în NATO”, a spus el.

Având în vedere că marea majoritate a sancțiunilor nu a afectat doar Rusia, ci și populația din țările membre ale Uniunii Europene, Medvedev cere europenilor să ia atitudine și să îi tragă la răspundere pe cei vinovați.

„Europenii să acționeze, să se opună legilor care sunt în defavoarea lor. Trageţi-i la răspundere pe inculţii voştri, iar noi vă vom auzi”, a încheiat Medvedev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri