Caută
Close this search box.

O fetiță de 6 ani s-a înecat în Grecia. A alunecat din vesta de salvare

O fetiță de 6 ani și jumătate a fost găsită inconștientă, sub o barcă, pe plaja Kalamaki, din Golful Saronic Istmia. Autorităţile l-au arestat marţi pe tatăl copilului, cetăţean străin.

Potrivit unei declarații a Gărzii de Coastă a Greciei, cadavrul fetei a fost descoperit de un pescar subacvatic care i-a acordat inițial fetei primul ajutor.

A fost chemată o ambulanță, iar fata a fost transferată la Spitalul General din Corint, unde medicii nu au putut decât să-i confirme decesul.

Autoritatea portuară din Corint efectuează o anchetă preliminară și a dispus efectuarea autopsiei.

Autoritățile portuare l-au arestat pe tată pentru încălcarea articolului 306 din Codul penal, adică pentru „expunerea fatală a unui minor”.

Citând declarația tatălui în fața autorităților, presa locală a relatat că acesta a mers la plajă pentru a înota cu fiica sa și i-a pus fetiței o vestă de salvare și au intrat împreună în mare.

Deodată, copilul a alunecat din vesta de salvare și a ajuns la o adâncime de șase metri, a spus el, adăugând că nu a putut să se scufunde, pentru a o trage în sus, deoarece are o problemă de astm, conform Ziare.com.

Potrivit postului de stat ERT, tatăl a mai spus că a căutat pe cineva care să-l ajute să recupereze fata.

Mama fetei este internată în spital de luni, deoarece a suferit un șoc grav, scrie keeptalkinggreece.com. Familia este din Albania, a informat presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri