Preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, îi cere demisia lui Robert Negoiţă, după ce primarul Sectorului 3 a fost trimis în judecată, de DNA, pentru abuz în serviciu şi un prejudiciu de peste 500 de milioane de lei.

„Nu ne mai surprinde, un alt primar care se trage din PSD a fost trimis azi în judecată. De data asta e vorba de domnul Negoiţă de la Sectorul 3 şi e vorba de un prejudiciu uriaş adus cetăţenilor: peste 500 de milioane de lei.

Pentru că domnul primar a aranjat contractul de salubrizare cu firma lui Prigoană şi a plătit tarife umflate, în loc să organizeze licitaţii publice pentru acest serviciu”, a scris Vlad Voiculescu, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că „se impune o demisie, domnule Negoiţă!”.

„Pentru acest contract păgubos, dar şi pentru vacanţele pe bani publici cu iubita, pentru toate plăţile făcute pentru lucrări care nu au fost realizate, pentru atribuirea de contracte de zeci de milioane de lei fără licitaţie (vedeţi proiectul de reamenajare a Parcului Pantelimon).

Cârdăşia între primarii feudali ai partidelor vechi şi mafia firmelor de salubrizare din Bucureşti a sărăcit bugetele locale prea mult timp!”, a completat Voiculescu.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, mai mulţi directori şi funcţionari din Primărie, precum şi firma Rosal Grup SA au fost trimişi în judecată de procurorii DNA în dosarul legat de prelungirea, prin 54 de acte adiţionale, a contractului de salubrizare cu societatea menţionată. Prejudiciul este de peste 570 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.