Caută
Close this search box.

Ride Sharing. După ce a făcut să dispară Clever Go, Free Now închide afacerile din România

free now

Free Now pleacă din România, după ce a intrat în forţă, achiziţionând cea mai puternică platformă de ride sharing de la vremea respectivă, Clever Go. Afacerea nu a prins.

În timp ce Clever Go a avut unn mare succes, Free Now efectiv nu a funcţionat. Clever Go a fost un mare agregator care, la vremea respectivă, a atras toţi taximetriştii de la alte companii de taxi nemulţumiţi de cum erau trataţi de acestea.

Efectul a fost că, la momentul vinderii către Free Now, efectiv, cu Clever Go puteai comanda o maşină de oriunde din Bucureşti, la orice oră, în cel mult câteva minute.

Apoi, primul efect al apariţiei primei aplicaţii Free Now a fost că aceasta pur şi ssimplu nu funcţiona, aşa că hemoragia şoferilor a curs spre alte aplicaţii şi firme de ride sharing.

Simptomatic e că nici până acum firma nu şi-a edificat o pagină de web dedicată, în limba română. Într-un comunicat trimis la clienţi, Free Now anunţă:

FREE NOW își încheie activitatea din România

Ne pare rău să vă informăm că aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri din România, începând cu 1 septembrie 2022. Am luat decizia de a înceta operațiunile în această țară, cu mare dificultate, și vom rămâne mereu extrem de recunoscători, ca şi pasagerii și șoferii noștri, care au făcut parte din povestea FREE NOW din România.

Vom continua să ne concentrăm pe investițiile actuale, pe piețele-cheie din Europa, unde oferta noastră de multimobilitate este în creștere.

Platforma noastră vă rămâne la dispoziție în peste 170 de orașe din Europa, unde puteți accesa o gamă completă de servicii de mobilitate, prin aplicația FREE NOW, inclusiv opțiuni de taxi, mașină privată, carsharing și micromobilitate.

Vă rugăm să rețineți că voucherele active pe care le aveți vor expira. Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea dumneavoastră în ultimii ani. Multumim pentru tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri