Caută
Close this search box.

Scriitorul Salman Rushdie este în operaţie

Scriitorul Salman Rushdie se află în operaţie după ce a fost atacat pe scenă la o conferinţă din statul New York, a declarat un purtător de cuvânt al lui Rushdie, Andrew Wylie, citat de Reuters.

Potrivit unei relatări de la faţa locului a lui John Nolen, de la reţeaua CBS, care avea membri ai familiei în publicul care a asistat la evenimentul şocant, atacatorul l-a lovit cu un cuţit de mai multe ori pe Rushdie în zona gâtului şi a pieptului.

Mai multe persoane au sărit în ajutorul scriitorului şi unii dintre ei l-au imobilizat pe atacator, a mai spus Nolen, potrivit Agerpres. Ulterior, acesta a fost arestat de un poliţist.

Potrivit Reuters, care citează o altă persoană aflată în public, persoane care au intervenit din public au ridicat picioarele scriitorului, pentru a trimite mai mult sânge în partea superioară a corpului.

„Un bărbat a sărit pe scenă nu ştiu de unde şi a început ceea ce păreau a fi lovituri în piept, lovituri repetate de pumn în piept şi în gât”, a declarat Bradley Fisher, care se afla în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri