Caută
Close this search box.

Startul evenimentului „Pantheon Judo Stage” – ediția a VI-a. Judoka română tânără, antrenată de instructori cu renume mondial

Azi, începe stagiul „Pantheon Judo Stage”, aflat la ediția a VI-a. Evenimentul se va desfășura în Stațiunea Venus din județul Constanța, în perioada 29 august – 4 septembrie.

Cei trei maeștri care vor conduce antrenamentele, sensei Eike Shepherd, Eiji Kukuchi și Iulian Surlă, sunt instructori cu nume și renume în lumea judo-ului mondial, motiv pentru care conducerea stagiului a făcut tot posibilul ca tinerii judoka română să beneficieze de instrucția acestora, transmit organizatorii.

Stagiile vor fi organizate în două Dojo-uri outdoor, din baza sportivă a hotelului Academy din Venus, unul de 120 mp, iar al doilea de 532 mp, la nici 50 de metri de litoralul Mării Negre.

Așa cum denumirea stagiului «Randori & Kata» de la Venus sugerează ideea fondatorului Judo, Jigoro Kano (și anume că judo-ul este clădit pe cele doua componente), «Kata» , înțelegând prin aceasta inițierea în tehnica și principiile judo, și «Randoli» în sensul practicării tehnicii strategiilor și principiilor judo prin luptă, programul stagiului încearcă să răspundă și în 2022 acestui deziderat”, precizează comunicatul de presă difuzat de organizatori.

Baza hotelului mai are și un teren de jocuri sportive, dar și un teren de crossfit, unde antrenorii care însoțesc echipele participante pot completa pregătirea fizică a tinerilor judoka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri