Caută
Close this search box.

VIDEO Casa Rusă din București recrutează rezidenţi români, pentru a-i trimite la Moscova

casa rusă

O instituție culturală rusească din Bucureşti, Casa Rusă, continuă să funcționeze în București și să îi invite pe români la o călătorie în Rusia.

Reprezentanții Casei ruse au dialogat cu un reporter Newsweek România, care a pretins că vrea să meargă la Moscova, scrie jurnalistul Petre Bădică, pentru Newsweek România.

Casa Rusă ține de Agenția Rossotrudnicestvo, care se află în subordinea Ministerului Afacerilor Externe, condus de Serghei Lavrov. Lavrov este cel mai de încredere înalt oficial rus al lui Putin.

Casa Rusă propagă minciuni despre intențiile bune ale lui Putin în Rusia, printre invitațiile la filme, expoziții sau cursuri de limbă rusă.

În urmă cu câteva zile, un anunț publicat pe pagina oficială a Casei Ruse îndemna românii să viziteze Rusia. Și mai interesant este că această Casă Rusă lasă un mail de contact, pentru mai multe informații.

„Călătorește în Rusia! Vizitează cele mai spectaculoase locuri, fă cunoștință cu inedita cultură rusă, gustă din cele mai gustoase preparate, trăiește-ți viața! Înformații despre cum să călătorești în Rusia ca turist găsești în postare

Contactați-ne pentru recomandări privind modurile de transport: Centrulrus@yandex.ru”, se arăta în postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri