Caută
Close this search box.

Arest la domiciliu pentru Silviu Constantin Gheorghe, primarul din Otopeni

silviu constantin gheorghe

Tribunalul București a decis să dispună arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile pentru primarul din Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe. Decizia luată astăzi de judecători nu este definitivă.

DNA l-a inculpat pe edil pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată.

„În perioada 2011-2017, în contextul derulării unui contract de proiectare și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiție «Infrastructura de bază în orașul Otopeni» (Faza I de lucrări – Cartier Ferme), încheiat între Primăria Orașului Otopeni și o societate comercială administrată de doi dintre oamenii de afaceri, cercetați în prezenta cauză, edilul Gheorghe Constantin Silviu și directorul executiv Vlad Constantin, și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu prevăzute de legislația primară și ar fi acceptat la plată și achitat în mod nelegal suma totală de 35.916.006 lei”, spun procurorii anticorupție, potrivit G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri