Caută
Close this search box.

Charles al III-lea le-a pus gând rău la trei membri ai Familiei Regale

charles al III-lea

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii intenționează să-i îndepărteze pe prințul Harry și pe prințul Andrew, din îndatoririle regale, scrie The Sunday Telegraph.

Monarhul britanic intenționează să modifice legea cu privire la succesorii săi și să-și excludă fiul și fratele mai mic, din această listă.

„Acest pas va duce la faptul că Ducele de York, Ducele de Sussex și Prințesa Beatrice (fiica Prințului Andrew – n.red.) vor fi eliberați de atribuțiile lor de consilieri de stat, în cazul în care Charles al III-lea va fi indisponibil”, notează jurnaliştii, citaţi de Ziare.com.

În timpul domniei Elisabetei a II-a, aceste roluri au fost exercitate de fiul ei, Charles, nepoții William și Harry și fiul Andrew. Dacă legea regenței nu este schimbată, atunci trei membri ai familiei regale vor avea dreptul la funcția de consilieri de stat.

Regele Charles al III-lea a devenit cel mai bătrân monarh britanic care a urcat pe tron.

La începutul anului 2020, Prințul Harry s-a mutat împreună cu soția sa, în Statele Unite, unde el și Meghan Markle au acordat o serie de interviuri scandaloase, în care au discreditat familia regală britanică. Din această cauză, noul monarh a plănuit să o dea în judecată pe actrița americană.

Cât despre Prințul Andrew, scandalurile din jurul lui au fost mai numeroase. El are o reputație îndoielnică, din cauza acuzațiilor de prietenie cu Jeffrey Epstein și a suspiciunilor că prințul a avut contacte sexuale cu fete minore. Chiar și în timpul vieții Reginei Elisabeta a II-a, prințul Andrew a fost îndepărtat din îndatoririle regale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri