Caută
Close this search box.

Legenda boxului rusesc, Nikolai Valuev, a fost mobilizat

nikolai valuev

Fostul dublu campion mondial Nikolai Valuev a primit un ordin de mobilizare pentru a merge la război în Ucraina.

Armata rusă a fost nevoită să îl cheme pe fostul campion mondial de box, în vârstă de 49 de ani – cel mai înalt concurent din istorie, care, după ce s-a retras din sport, în 2009, a intrat în politică, ca membru al Partidului Rusia Unită, al lui Vladimir Putin.

Într-un interviu acordat presei ruse de stat, fostul star al boxului a declarat că a primit convocarea când se afla în Donbas, Ucraina.

El a trebuit să meargă să se înregistreze pentru armată la biroul de înrolare. „În opinia mea, toată lumea a primit o convocare, și eu am primit o convocare”, a declarat el, pentru publicația de limbă rusă Izvestia.

El a continuat: „Colegii mei sunt buni, au fost înregistrați pentru serviciul militar în Duma de Stat și au primit citații aici, dar eu trebuie să mă duc acasă. Eu am primit citația chiar înainte de călătoria mea în Donbas și nu am fost acasă”.

Dublul campion mondial WBA la categoria grea a adăugat: „Săptămâna viitoare voi merge cu siguranță și mă voi prezenta la biroul de înrolare”, potrivit Dailystar, scrie Newsweek România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri