Caută
Close this search box.

Maramureş: Zece cetăţeni moldoveni, răniţi după ce un microbuz s-a răsturnat

Zece cetăţeni ai Republicii Moldova, între care şi copii, au fost răniţi, duminică dimineaţă, după microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Maramureş. Toate cele zece victime au fost transportate la spital.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, accidentul a avut loc la ora 5:00, pe drumul european 58, în oraşul Seini.

„Poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, a condus o autoutilitară, având direcţia de deplasare spre judeţul Satu Mare, a intrat în şanţul din partea stângă a sensului de mers, a lovit un podeţ din beton, iar ulterior s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a zece persoane, inclusiv a conducătorului autoutilitarei, cu vârste cuprinse între un an şi jumătate şi 63 de ani, toţi din Republica Moldova”, informează IPJ Maramureş.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au testat pe şoferul autoutilitarei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri