Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu anunţă că PSD nu va vota moţiunea simplă înpotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu

ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că social-democraţii nu vor vota moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, liberalul Virgil Popescu.

El a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Focşani, că demersul Uniunii Salvaţi România (USR) de a depune moţiunea împotriva lui Virgil Popescu este unul ipocrit.

„Am evitat mereu să fiu penibil şi ipocrit, ca şi om politic. Ceea ce face USR acum, nu am nicio reţinere să vă spun, sunt nişte ipocriţi. Aplaudau precum focile când s-a liberalizat preţul la energie şi noi spuneam că nu e bine, că poate ar fi bine să ducem încă un an de zile să rămânem cu reglementare (…). Singurul lucru notabil după liberalizarea preţurile la energie e că au apărut iarăşi băieţii deştepţi din energie, iar astăzi vin cu o moţiune simplă împotriva domnului Virgil Popescu. (…) Sub nicio formă eu nu pot să îndemn pe colegii mei să voteze o moţiune iniţiată, culmea, de către cei care au împins spre această liberalizare a preţurilor. Nu am cuvinte nici de laudă pentru fostul guvern de dreapta, dar cred că ne interesează mai mult viitorul”, a afirmat Ciolacu, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu a asistat marţi, la Focşani, la semnarea contractelor pentru loturile 1 şi 4 din autostrada Buzău-Focşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri