Caută
Close this search box.

Pasajul Unirii, blocat de un tir care a rupt limitatorul de înălțime, la câteva zile după deschidere

Pasajul Unirii a fost inaugurat în urmă cu câteva zile și, iată, au apărut primele probleme. Un tir a blocat circulația în această dimineață după ce a rupt limitatorul de înălțime.

Pasajul Unirii este blocat în această dimineață, la doar câteva zile după inaugurare. Un tir care a vrut să intre în pasaj a rupt limitatorul de înălțime. În ultimele trei zile, alte două autocare au lovit acest limitator.

Din cauza incidentului, traficul prin pasaj, dinspre Tineretului spre Universitate, este blocat, potrivit Poliției Române. Limitatorul este situat 3.5 metri înălțime, așa cum era și înainte de reabilitarea pasajului.

Foto: Facebook

Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii! Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4.

Un șofer de autocar a ignorat semnul de circulatie pe care era specificată clar înălțimea maximă pe care un autovehicul trebuie să o aibă pentru a putea intra în pasaj, și a rămas blocat în poarta de protecție de dinainte de intrarea în tunel“, a scris primarul Daniel Băluță pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri