Caută
Close this search box.

Prințul George și prințesa Charlotte, de 9 și 7 ani, participă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, străbunica lor

Prințul George și Prințesa Charlotte, de 9 și 7 ani, vor participa la înmormântarea de stat a Reginei, luni, potrivit unui anunț făcut duminică seara. George este al doilea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, William, iar Charlotte este a treia.

Prințul George și prințesa Charlotte vor urma cortegiul funerar, în spatele părinților lor, prințul și prințesa de Wales. Cortegiul funerar va fi urmat în prima linie de Regele Charles al III-lea și de Regina Consoartă, urmați de sora și frații Regelui – prințesa regală Anne și viceamiralul Sir Tim Laurence, apoi ducele de York, urmat de contele și contesa de Wessex.

Urmează prințul și prințesa de Wales, William și Kate, apoi George și Charlotte, după care ducii de Sussex, Harry și Meghan și alți membri ai Familiei Regale.

În total, vor fi prezenți optsprezece membri ai familiei Reginei Elisabeta a II-a.

George și Charlotte, care îi spuneau Reginei, străbunica lor, „Gan Gan”, vor merge împreună, unul lângă celălalt, în spatele părinților lor. Vor fi urmați de unchiul și mătușa lor, Ducele și Ducesa de Sussex și de alți membri ai familiei regale.

Cei doi prinți, al doilea și al treilea în ordinea succesiunii la tron, vor participa și la slujba de la Capela Sf. George. Fratele lor, prințul Louis, care are patru ani, nu va fi prezent la ceremonii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri