Caută
Close this search box.

Putin, wishfull thinking: Rusia nu a pierdut nimic din cauza războiului din Ucraina

Putin

Președintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că Rusia nu a pierdut nimic în urma campaniei sale militare din Ucraina, în timp ce Occidentul a eșuat, deoarece încercarea zadarnică și agresivă de a izola Rusia prin sancțiuni distruge economia globală, iar Asia câștigă, relatează Reuters.

Toate acțiunile Rusiei au fost concepute pentru a consolida suveranitatea Rusiei și au avut ca scop „ajutarea oamenilor” care trăiesc în regiunea Donbas din estul Ucrainei, a susținut liderul de la Kremlin miercuri la un forum economic din Vladivostok.

Într-un discurs rostit în cadrul Forumului Economic Estic din Vladivostok, Putin a declarat că pandemia a fost înlocuită de alte provocări și că Occidentul a subminat economia globală printr-o încercare „agresivă” de a-și impune dominația în întreaga lume, conform HotNews.

„Mă refer la febra sancțiunilor Occidentului, cu încercarea sa nerușinată și agresivă de a impune modele de comportament altor țări, de a le lipsi de suveranitate și de a le subordona voinței lor.

Nu este nimic neobișnuit în acest lucru. Aceasta este politica pe care Occidentul o urmărește în mod colectiv de zeci de ani.

Țările occidentale se străduiesc să mențină o fostă ordine mondială care le este benefică doar lor, să forțeze pe toată lumea să trăiască în conformitate cu regulile infame pe care ei înșiși le-au inventat și pe care le încalcă în mod regulat, reguli pe care le schimbă în mod constant pentru ei înșiși în funcție de circumstanțele actuale”, a declarat Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri