Caută
Close this search box.

Sean Penn şi Ben Stiller, pe lista neagră a lui Putin

Actorii Sean Penn şi Ben Stiller se numără printre mai multe personalităţi politice, culturale şi din mediul de afaceri sancţionate de Rusia.

Cei doi actori au fost incluşi pe listă ca urmare a solidarităţii lor faţă de Ucraina ca răspuns la invazia rusă în această ţară.

Penn şi Stiller şi-au exprimat susţinerea faţă de Ucraina şi au fost primiţi de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit TVR.

Celor doi actori li se alătură pe „lista neagră” mai mulţi membri ai Congresului Statelor Unite şi persoane care deţin funcţia de CEO.

Politicianul cu cea mai înaltă funcţie care figurează pe cea mai recentă listă a Rusiei este secretarul american pentru Comerţ, Gina Raimondo.

Pe lista sancţiunilor se mai află senatorii americani Mark Kelly și Kyrsten Sinema din Arizona, Kevin Cramer din Dakota de Nord, Mike Rounds din Dakota de Sud, Rick Scott din Florida și Pat Toomey din Pennsylvania.

Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că grupului, care include şi lideri de afaceri, academicieni și oficiali guvernamentali, i se va interzice permanent intrarea în Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri