Caută
Close this search box.

Site-ul grupului Wagner a fost spart de hackerii ucraineni

wagner

Grupul mercenarilor ruși Wagner a primit o lovitură teribilă. Site-ul oficial al mercenarilor a fost spart de armata ucraineană.

Wagner este considerat responsabil pentru atrocitățile comise în Ucraina împotriva civililor. Forțele ucrainene au reușit să intre în posesia unor informații importante cu privire la identitatea mercenarilor.

„Situl web al grupului lui Wagner, care adună prizonieri ruși pentru războiul din Ucraina, a fost spart de armata IT! Avem toate datele personale ale mercenarilor! Fiecare călău, ucigaș și violator va fi aspru pedepsit.

Răzbunarea este inevitabilă!”, a scris pe Telegram Mihailo Fedorov, șeful Ministerului Transformării Digitale a Ucrainei, citat de B1.ro.

Mesajul este însoțit de o captură de ecran cu mesajul: „Armata IT a Ucrainei este în legătură.Avem toate datele personale ale site-ului dvs. Bun venit în Ucraina! Vă așteptăm”.

Captura de ecran înfățișează un colaj de fotografii cu un conținut violent, care ar putea avea menirea de a arăta celor din Grupul Wagner că site-ul lor a fost într-adevăr spart.

Grupul Wagner, o companie militară privată rusească, încearcă să recruteze 1.500 de infractori condamnați pentru a lua parte la războiul Rusiei din Ucraina, a declarat luni un oficial de rang înalt din sectorul american al apărării, potrivit Reuters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri