Caută
Close this search box.

Suspendarea zborurilor Blue Air. RyanAir şi Wizz Air pun la dispoziţie bilete pentru pasagerii Blue Air afectaţi de anularea curselor

blue air

Companiile Ryan Air şi Wizz Air anunţă că pun la dispoziţie bilete pentru pasagerii Blue Air afectaţi de anularea curselor. Wizz Air a anunţat marți noapte tarife speciale pentru clienţii Blue Air.

”Pasagerii afectaţi pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale, a anunțat Wizz Air, potrivit news.ro.

Şi Ryanair a anunţat că a lansat „tarife de salvare”, care pornesc de la 49,99 euro, pentru călătorii până pe 31 octombrie, cu menţiunea că pot fi rezervate până la miezul nopţii de 9 septembrie.

Peste 600 de români afectaţi de anularea zborurilor Blue Air ceruseră sprijin, până marţi noapte, să revină în România din ţări precum Cehia, Cipru, Portugalia, Spania, conform Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Miercuri, 29 de curse Blue Air care ar fi urmat să decoleze de pe Aeroportul ”Henri Coandă” au fost anulate.

Citeşte şi: Guvernul trimite aeronave Tarom pentru românii blocaţi în străinătate după suspendarea zborurilor Blue Air

Compania Blue Air a anunţat marţi sistarea tururor zborurilor programate să decoleze de pe aeroporturile din România, până luni, 12 septembrie 2022, după ce Administraţia pentru Fondul de Mediu a dispus blocarea conturilor sale, din cauza unor datorii de peste 28 de milioane de lei, reprezentând valoarea a 54.230 de certificate de emisii de gaze cu efect de seră aferente emisiilor de dioxid de carbon generate în anul 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri