Caută
Close this search box.

Vâlcea: Accident la Galicea; un bărbat a murit, iar un copil de trei ani este grav rănit

Un bărbat a murit, iar un copil de trei ani şi încă o femeie au ajuns la spital, duminică dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe un drum judeţean din localitatea vâlceană Galicea.

„Din primele verificări, s-a constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Galicea, din cauze ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea altor două persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, bărbatul a fost scos din maşină de echipajul de descarcerare cu multiple leziuni, fiind declarat decedat la scurt timp după sosirea echipajelor medicale.

„În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. De asemenea, minorul în vârstă de aproximativ 3 ani şi încă o femeie au fost preluaţi de echipajele SAJ şi transportaţi la UPU Vâlcea. Starea minorului este gravă, acesta suferind multiple leziuni. Femeia este stabilă, conştientă şi cooperantă”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Cazul este cercetat de poliţişti, care încearcă să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri