Caută
Close this search box.

VIDEO Un rus s-a ascuns în frigider, pentru a scăpa de mobilizare

frigider

Rețelele de socializare din Rusia și Ucraina abundă de reacții dure sau ironice, după anunțul lui Vladimir Putin, privind mobilizarea parțială a rușilor, pentru războiul din Ucraina.

Unul dintre videoclipurile care se distribuie masiv arată un miliţian rus, care îl caută într-un apartament, pe un tânăr, pentru a-l lua pe front. După ce caută și sub pat, militianul îl găsește pe tânăr ascuns în frigider, conform AK24.

Anunțul lui Vladimir Putin, privind mobilizarea parțială, a declanșat panica în Rusia. Biletele pentru zborurile din Moscova, către capitalele Armeniei și Turciei, s-au epuizat în câteva minute, se arată pe numeroase conturi de Twitter.

„După anunțarea mobilizării parțiale, toate biletele pentru zborurile de la Moscova, spre Istanbul și Erevan s-au epuizat în câteva minute”, anunță War Monitor.

Încă de ieri, de când s-a anunţat discursul lui Putin, preţul biletelor către Erevan a crescut masiv.

Rusia va mobiliza 300.000 de rezervişti, pentru a-şi consolida trupele în Ucraina, a anunţat ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, avertizând că aceasta reprezintă doar o mică parte din numărul oamenilor care puteau fi mobilizaţi în ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri