Caută
Close this search box.

Vremea se schimbă: Meteorologii anunță un cod galben și unul portocaliu de ploi. La noapte intră în vigoare un cod galben de vânt în aproape toată țara

Sâmbătă la ora 10.30 a intrat în vigoare un cod galben de ploi. Va ploua până duminică la amiază, în nord, centru şi vest, iar cantităţile de apă care se vor aduna vor fi însemnate: până la 50 de litri pe metru pătrat.

Totodată, începând cu ora 12.00 este în vigoare şi un cod portocaliu de ploi abundente, valabil pentru judeţele din zona Carpaţilor Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali.

Duminică, meteorologii spun că se aşteaptă vânt puternic pe aproape întreg teritoriul României, întrucât la noapte va intra în vigoare un cod galben de vânt. Astfel, începând cu a doua parte a nopții de sâmbătă spre duminică vântul se va intensifica treptat în toate regiunile.

În sudul, estul, centrul teritoriului și la munte vor fi viteze în general de 55…75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80…100 km/h.Codul este valabil din 18 septembrie, ora 02:00 până pe 18 septembrie, ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri