Caută
Close this search box.

Ambasadorul rus în Marea Britanie: Rusia nu va folosi arme nucleare, este exclus

Rusia nu va folosi arme nucleare în invazia sa în Ucraina, a susținut într-un interviu la CNN ambasadorul Kremlinului în Marea Britanie, Andrei Kelin.

Jurnalista CNN, Christiane Amanpour, a postat miercuri pe Twitter un scurt fragment dintr-un interviu cu ambasadorul rus Andrei Kelin, interviu ce va fi difuzat integral în cursul serii, potrivit HotNews.

„În primul rând, ministrul Apărării, Serghei Șoigu, i-a asigurat, încă o dată, pe fiecare dintre ceilalți miniștri că nu vor folosi arme nucleare.

Și nu există nici o declarație făcută fie de președinte (Putin, n.r.) sau vreun alt responsabil… Nu vorbesc de jurnaliști și de toate discuțiile de la televizor… Deci, Rusia nu va folosi arme nucleare, este exclus”, spune Andrei Kelin în extrasul video.

După cum punctează și Christiane Amanpour în postare, comentariile diplomatului rus vin în aceeași zi în care Rusia a făcut demonstrație nucleară de forță, sub supravegherea lui Vladimir Putin, care a asistat prin videoconferinţă la acest antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri