Caută
Close this search box.

Bărbatul care şi-a tăiat brăţara de monitorizare de la picior, arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 5 a admis joi propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr din Capitală cercetat pentru violenţă domestică, după ce acesta şi-a tăiat brăţara electronică de la picior cu care era monitorizat de poliţişti şi a fugit de acasă.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, pe 2 octombrie, poliţiştii de la Secţia 19 din Capitală au fost sesizaţi că un tânăr din Sectorul 5 şi-a agresat concubina.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru violenţă domestică, fiind emis şi un ordin de protecţie. De asemenea, poliţiştii i-au montat la picior o brăţară electronică de monitorizare, fiind consemnat la domiciliu.

Tânărul este prima persoană din România căreia poliţiştii i-au montat o brăţară electronică de supraveghere.

Ulterior, bărbatul a încercat să îndepărteze brăţara respectivă. Mai întâi a folosit o foarfecă, cu ajutorul căreia a tăiat pe jumătate cureaua dispozitivului, după care a încercat să o topească, dar şi această manevră a eşuat. În final, el a reuşit să slăbească brăţara şi să o dea jos de la picior, apoi a fugit de la domiciliu.

A fost prins la scurt timp de poliţişti, reţinut şi apoi arestat preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri