Caută
Close this search box.

Ciucă, întrebat de propunerea făcută de PSD, ca PNL să preia MApN: În acest moment, Guvernul are o structură

ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, chestionat dacă liberalii ar fi dispuşi să accepte propunerea social-democraţilor, ca PNL să preia conducerea Ministerului Apărării, că „în acest moment, Guvernul are o structură şi funcţionăm pe structura care a fost asumată, agreată de fiecare partid din coaliţie”.

„În acest moment, Guvernul are o structură şi funcţionăm pe structura care a fost asumată, agreată de fiecare partid din coaliţie”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat despre discuţiile care au avut loc, la finalul vizitei de la Bruxelles.

PSD ar fi propus PNL, la discuţiile de marţi seară, preluarea Ministerului Apărării, ofertă respinsă de liberali, au declarat surse din coaliţie, care au precizat că există varianta în care Ministerul Energiei treacă la PSD, la rotativă, scrie News.ro.

Conform aceloraşi surse, o discuţie privind eventuala preluare a MApN de către liberali ar putea avesa loc la schimbul de premieri şi de ministere. Ministerul Energiei ar putea reveni PSD după rotativă, ceea ce nu va însemna însă că vor fi şi alte schimbări faţă de protocolul alianţei de guvernare.

Sursele citate au mai afirmat că o propunere a PSD pentru portofocliul rămas liber după demisia lui Vasile Dîncu ar putea veni în interiorul celor 45 de zile ale interimatului lui Nicolae Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri