Caută
Close this search box.

Deputatul Aurel Bălăşoiu neagă că ar fi el în imaginile care l-ar surprinde în ipostaze intime cu un băiat

aurel bălăşoiu

Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus ieri din PSD pentru „încălcarea moralei creștine”, a declarat că nu este el în imaginile care l-ar surprinde în ipostaze intime alături de un băiat și că nu îl cunoaşte pe tânărul din fotografii.

Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat şi drept dovadă că aşteptăm să vedem soluţia care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu ştim nimic, ce e în spate, absolut nu poţi să vorbeşti”, a spus deputatul, despre imaginile care i-au adus excluderea din PSD, potrivit News.ro.

Deputatul mai afirmă că nu îl cunoaşte pe tânărul din imagini.

”Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii – n.r.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele”, spune el.

”Nu sunt eu acolo (în acele fotografii – n.r.), ăsta e punctul meu de vedere”, a declarat duminică Aurel Bălăşoiu, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

Deputatul exclus din PSD a spus că nu îşi va da demisia şi din poziţia de parlamentar.

”Nu puteam eu să impun decizia”, a mai spus alesul despre decizia luată de conducerea partidului.

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament. Partidul vorbește despre „încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, fără a preciza însă despre ce este vorba. Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri