Caută
Close this search box.

Florin Zalomir, jandarm și fost campion mondial la scrimă, a fost găsit împușcat într-un apartament din Otopeni

Florin Zalomir, jandarm și fost campion mondial la scrimă, a fost găsit împușcat într-un apartament din Otopeni. Fostul sportiv, în vârstă de 41 de ani, se pare că s-a sinucis.

Florin Zalomir

„Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8,34, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuinţa sa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului respectiv”, informează IPJ Ilfov.

A fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov.

Cazul va fi preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea cercetărilor, stabilirea cu exactitatea a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

„Jandarmul era ofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate”, precizează Biroul de presă al Jandarmeriei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri