Caută
Close this search box.

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei, implicată într-un accident rutier, în Mangalia

Monica Macovei

Un accident rutier între un autoturism și o motocicletă, urmat de incendiu, a avut loc în Mangalia, sâmbătă, lângă o unitate militară, șoferul autoturismului fiind fostul ministru al Justiției, Monica Macovei. Motociclistul a fost transportat la spital.

Autoturismul condus de fostul ministru al Justiției a intrat pe contrasens și a accidentat un motociclist de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

Conform ISU Constanța, în urma impactului a izbucnit un incendiu, în care motocicleta a ars. Șoferul care se afla pe autovehiculul cu două roți, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean” sosit la fața locului.

Monica Macovei a fost testată cu etilotestul și s-a constatat că nu a consumat alcool. Nu sunt informatii legate de faptul ca fostul ministru ar fi rănit.

”Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani”, anunță Poliția, într-un comunicat.

Conform informațiilor TVR INFO, autoturismul circula de la 2 Mai spre Mangalia. Într-o curbă periculoasă la dreapta, după șantierul naval, a pătruns cu auto pe contrasens și a lovit motociclistul, care, ulterior, a fost dus cu elicopterul la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri