Caută
Close this search box.

Fotomodelul Roxana Ilie a fost angajată la ANRE

roxana ilie

Fotomodelul de succes Roxana Ilie, de 32 de ani, administrator al firmei Look Outdoor SRL, a fost angajată recent la ANRE, instituție aflată sub controlul PSD.

ANRE este condusă de Dumitru Chiriță, fost deputat PSD. Surse din mediul politic susțin că Roxana Ilie este o apropiată a vicepremierului PSD, Sorin Grindeanu, prietenă cu deputata PSD Laura Vicol.

Look Outdoor SRL are contracte pentru servicii de presă și propagandă cu PSD.

”Nu e nici o apropiată, nu e vorba de absolut nimic, nu am susținut-o la nici o funcție. Fals total”, a declarat Sorin Grindeanu.

Fotomodel de renume, Roxana Ilie este o prezență constantă în publicațiile de cancan. ANRE nu a răspuns întrebărilor presei, legate de modul în care a fost angajată Ilie. Nici aceasta nu a putut fi contactată.

O sursă a dezvăluit că Ilie a fost angajată la cabinetul președintelui ANRE, Dumitru Chiriță, consilier la un departament care se ocupă de relația cu Agenția pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER).

Încercările G4Media, de a afla detalii despre angajarea lui Ilie, nu au avut rezultat, o solicitare în baza Legii 544/2001 neprimind răspuns, deși a fost depășit termenul legal prevăzut de legiuitor.

ANRE nu a răspuns întrebărilor transmise pe 3 octombrie, în care s-a solicitat conducerii să comunice când a fost angajată Roxana Maria Ilie consilier, la cabinetul președintelui ANRE.

Care sunt atribuțiile Roxanei Ilie, ce o recomandă pentru această funcție și procedura prin care a fost angajată (concurs, interviu), precum și veniturile lunare încasate de la ANRE – sunt întrebări rămase fără răspunsul Autorităţii.

Pe contul său de Instagram, Roxana Ilie menționează că este ”specialist în relații publice, compartimentul relația cu Parlamentul”.

În paralel cu postul de la ANRE, Roxana Ilie este administrator al firmei de panotaj stradal Look Outdoor SRL București, despre care s-a relevat dezvăluit, la sfârșitul lunii trecute, că are multiple legături cu municipiul Buzău, fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Look Outdoor este și una dintre societățile care primesc din partea social-democraților bani pentru servicii de presă și propagandă, acordați formațiunii politice de Autoritatea Electoraslă Permanentă, de la bugetul de stat.

O mică firmă din Buzău, înființată în 2014, sub alt nume, Look Outdoor SRL a explodat din punctul de vedere ale afacerilor după ce, în iunie 2020, Roxana Ilie i-a preluat 50% dintre părțile sociale și i-a devenit administrator: în acel an, în care au avut loc două rânduri de alegeri, cifra de afaceri a firmei a crescut de 835 de ori, față de anul anterior.

Roxana Ilie este cea mai bună prietenă a Sorinei Docuz Stan, o apropiată a liderului PSD, Marcel Ciolacu. Miss și fotomodel, Docuz Stan a fost căsătorită la un moment dat cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri