Caută
Close this search box.

Joe Biden condamnă atacul asupra soţului liderei democraţilor din Congres, Nancy Pelosi

joe biden

Preşedintele american Joe Biden a denunţat vineri agresiunea ”josnică” asupra soţului liderei democraţilor din Congres Nancy Pelosi, atacat în cursul nopţii la domiciliul său, relatează AFP.

În noaptea de joi spre vineri, Paul Pelosi a fost atacat la domiciliul său de un bărbat cu un ciocan, care de fapt o căuta pe Nancy Pelosi.

”Nu există loc” pentru violenţă politică în America, a insistat preşedintele democrat în cursul unei vizite de campanie în Philadelphia. ”Destul, este destul”, a insistat Biden.

Joe Biden a subliniat că atacatorul a strigat ”unde este Nancy?”, asemenea unor protestatari care au intrat în Capitoliu pe 6 ianuarie 2021, potrivit mass-media.

Nancy Pelosi, în vârsta de 82 de ani, se afla la Washington în momentul atacului, care a fost condamnat ferm de întreaga clasă politică americană.

Paul Pelosi, de asemenea octogenar, ”a suferit cu succes o intervenţie chirurgicală pentru fractură de craniu şi răni grave la braţul drept şi la mâini” şi ar urma ”să se recupereze complet”, a indicat purtătorul de cuvânt al preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Drew Hammill.

Motivele suspectului, care a fost reţinut, fac obiectul unei investigaţii la care participă poliţia federală – FBI – şi poliţia Capitoliului, responsabilă cu protejarea membrilor Congresului. (Sursă Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri