Caută
Close this search box.

Joe Biden: „Cred că îl pot învinge din nou pe Donald Trump!”

joe biden

Preşedintele american Joi Biden a declarat la CNN că va lua o decizie, cu privire la o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale din anul 2024, după alegerile de la jumătatea mandatului, din noiembrie.

„Cred că îl pot învinge din nou pe Donald Trump”, a declarat preşedintele american Joe Biden, repetând că nu a luat încă o decizie finală, cu privire la o candidatură la alegerile prezidenţiale din anul 2024.

Întrebat despre vârsta sa, cel mai în vârstă preşedinte ales vreodată în Statele Unite, care va împlini anul acesta 80 de ani, s-a apărat:

”Cred că pot face treaba asta. Numiţi-mi un singur preşedinte din istoria recentă care să fi făcut atât de mult cât am făcut eu în primii doi ani”.

Joe Biden, care a spus întotdeauna că vrea să candideze pentru un nou mandat, şi-a temperat în ultimele săptămâni declaraţiile pe această temă.

El a explicat recent, într-un alt interviu, că intenţiona cu siguranţă să candideze pentru un al doilea mandat, dar că nu a luat o decizie finală.

Democratul a subliniat în repetate rânduri că este convins că poate câştiga din nou alegerile, dacă se va confrunta cu fostul preşedinte republican Donald Trump.

Aflat la coada sondajelor înainte de vară, Joe Biden a cunoscut o uşoară revenire în popularitate în ultimele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri