Caută
Close this search box.

La 27 de ani, un rapper rus, Walkie, s-a sinucis, ca să nu fie mobilizat

walkie

Un rapper rus, Walkie, s-a sinucis, pentru a nu fi recrutat pentru a lupta în războiul din Ucraina, pe fondul unui exod declanșat de mobilizarea parțială haotică, dictată de la Kremlin.

Mii de bărbați, femei și copii ruși fug peste graniță, în țările vecine, inclusiv Georgia.

Ivan Vitalievich Petunin, care a purtat numele de scenă Walkie, s-a sinucis în orașul Krasnodar, din sudul Rusiei, potrivit dailymail.co.uk, via Ziare.com.

Cadavrul său a fost găsit lângă o clădire înaltă de pe strada Congressnaya, după ce muzicianul în vârstă de 27 de ani a înregistrat un mesaj video, publicat pe canalul său Telegram, în care spunea că nu vrea să omoare pentru nici un ideal.

Petunin, care a servit anterior în armata rusă și a fost tratat într-un spital de boli psihice, le-a spus fanilor săi:

„Dacă vizionați acest videoclip, atunci nu mai sunt în viață. Nu pot să iau păcatul crimei asupra sufletului meu și nici nu vreau. Nu sunt pregătit să ucid pentru nici un ideal”.

De asemenea, el părea să se teamă că mobilizarea parțială a lui Putin s-ar putea transforma în curând într-un proiect militar complet, pe fondul afirmațiilor că Moscova intenționează să cheme un milion de oameni.

Peste 194.000 de cetățeni ruși au fugit în Georgia, Kazahstan și Finlanda, de când Putin a anunțat mobilizarea parțială a rezerviștilor, pentru a-și consolida trupele în Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri