Caută
Close this search box.

La Sibiu, o femeie rănită şi două maşini avariate după ce au lovit un cerb

O femeie a fost rănită şi două maşini au fost avariate, luni dimineaţa, după ce au lovit un cerb care a pătruns pe Drumul Naţional 14B, în afara localităţii Copşa Mică, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică intervin la un accident rutier produs pe DN 14B, în afara oraşului Copşa Mică. Din primele cercetări rezultă că un cerb a pătruns pe carosabil unde a fost surprins şi lovit de două autoturisme conduse din direcţii opuse. Este vorba despre un autoturism condus spre Blaj de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cisnădie, şi un autoturism condus spre Copşa Mică de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Harghita. Evenimentul a dus la rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la spital conştientă. Animalul a decedat in urma impactului. În zonă se circulă îngreunat”, a precizat Elena Welter, citată de Agerpres.

Femeia rănită a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată conştientă la Spitalul Municipal din Mediaş, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri