Caută
Close this search box.

Liderul PNL, acuzat că s-a branșat ilegal la rețeaua de electricitate, și-a dat demisia

Fostul secretar de stat Cătălin Boboc şi-a anunţat, marţi seara, demisia din PNL, arătând că acesta este „cel mai decent gest politic” pe care îl poate face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzaţiile care i-au fost aduse.

„Pentru a nu politiza o situaţie personală care va fi lămurită, şi pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcţia de membru al Partidului Naţional Liberal.

Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzaţiile care mi-au fost aduse”, a scris Boboc pe contul lui de Facebook.

El a afirmat că va face toate demersurile pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

„Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluţie, până la clarificarea situaţiei. Voi reveni cu toate explicaţiile şi documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăţia. Am fost şi sunt un om de partid, le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 şi până acum. Îi asigur de buna mea credinţă şi cred că ne vom reauzi”, a adăugat acesta.

Cătălin Boboc, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, a dezminţit acuzaţiile apărute în presă potrivit cărora şi-ar fi branşat ilegal la reţeaua de energie electrică locuinţa din Brăila, precizând că imobilul la care se face referire, cel din strada Dianei nr. 45, aparţine mamei sale şi că este branşat legal la curent, în acest sens făcând public şi contractul încheiat cu Electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri